Divizna nabízí semináře pro pedagogické pracovníky

13. únor 2012

SEV DIVIZNA nabízí již třetím rokem další vzdělávání pedagogických pracovníků, které je podpořeno z Operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost a vstupuje do závěrečného pololetí realizace projektu.

Cílem projektu je kvalitativní změna a inovace dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků poskytovaných SEV DIVIZNA v komplexní nabídce environmentální výchovy, vzdělávání a osvěty. Realizací projektu podpoří SEV DIVIZNA odborné kompetence pedagogických pracovníků škol a školských zařízení v Libereckém kraji, výměnu zkušeností a dobré praxe mezi pedagogy, posílí pozici škol v komunitách.

V závěrečné fázi projektu (do června 2012) nabízíme pedagogům řadu vzdělávacích seminářů, které jim kromě metodiky výuky a inspirace přinesou i kvalitní publikace, pomůcky a pracovní listy, jež snadno využijí při práci s dětmi.

Semináře jsou určeny koordinátorům environmentální výchovy i ostatním pedagogickým pracovníkům. Vítáni jsou také studenti pedagogických fakult, vedoucí dětských oddílů a další zájemci.

Podrobné informace o všech akcích najdete na webových stránkách Divizny.

autor: Středisko ekologické výchovy Divizna
Spustit audio