Na cestě za tajuplnou Afrikou

19. červen 2012

Cestovatelská beseda o nejdobrodružnější expedici rodiny Márových do čtyř afrických států (JAR, Namibie, Botswany a Zimbabwe) se uskuteční ve čtvrtek 21. června od 18:00 hodin ve vzdělávacím centru PodpoVRCH.

Účastníky čeká projekce barevných fotografií i filmových záběrů o tom, jaké to je cestovat neznámými končinami na vlastní pěst, spát ve stanech, zažít setkání s divokými zvířaty, přežít nejrůznější nástrahy, navštívit Kapské město i hliněnou vesnici Himbů, pozorovat největší písečné duny světa, nebo hřmící vody Viktoriiných vodopádů… Vchod do centra je vedle hlavní pokladny u parkoviště zoo, vstup volný.

Tajuplná Afrika je první akcí projektu „OKUHEPA AFRIKA“, který se snaží přiblížit lidem jeden z nejpřitažlivějších kontinentů prostřednictvím tradičních i netradičních programů. Pokračovat bude 14. července vystoupením tanečně-hudební skupiny IYASA ze Zimbabwe v africké vesnici a 7. – 9. září již sedmým ročníkem Malé africké konference tentokrát s názvem „Afrika objektivem cestovatelů“.

autor: Zoo Jihlava
Spustit audio