Karlovarský kraj má nový turistický portál

29. listopad 2012

Karlovarský kraj uvedl do zkušebního provozu nový turistický portál „Živý kraj“. Stránky představují nejmenší region v zemi jako ideální místo pro trávení volného času a dovolené. Kromě tradičních sekcí zaměřených na významné turistické cíle, kulturní akce či ubytování nabízí i interaktivní nástroje, prostřednictvím nichž si mohou turisté naplánovat co a kdy v kraji navštíví.

Webové stránky obsahují všechny potřebné informace a nechybí ani fotografie a videa plná zajímavých záběrů. Nový turistický portál, který přišel Karlovarský kraj zhruba na 600 tisíc korun, je rozdělen do 5 hlavních sekcí: Destinace Karlovarský kraj, Objevujte, Aktivity, Lázně a wellness a Naplánujte si svou návštěvu.

Aktualizace stránek je zajištěna prostřednictvím napojení portálu na různé kulturní instituce a informační kanály. Správa portálu je pak přímo v režii Odboru kultury, památkové péče, lázeňství a cestovního ruchu Krajského úřadu Karlovarského kraje.

V současné době je turistický portál „Živý kraj“ spuštěn v testovací verzi. Do plného provozu pak bude i s jazykovými mutacemi uveden v novém roce.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio