Putovní kino Regionu navštíví dvacet středočeských obcí

1. únor 2013

Český rozhlas Region připravil pro své posluchače pokračování ojedinělého projektu Filmová zima. Od 4. února do 1. března zavítá putovní kino Regionu do dvaceti středočeských obcí.

„Promítat budeme každý všední den. Začínáme v pondělí 4. února v Myslivecké chatě v Brodcích na Mladoboleslavsku a poslední představení nás čeká 1. března v hospodě U Datla ve Zbraslavicích na Kutnohorsku,“ vybírá z nabitého programu Filmové zimy vedoucí promítacího týmu Tereza Čistotová.

Návštěvníci putovního kina budou mít vždy na výběr pět českých komedií. „Letos je v nabídce Filmové zimy situační komedie Líbáš jako ďábel, fotbalová klasika Okresní přebor, satirická komedie z malé české vesnice Signál, film s hlavním hrdinou, který se vrací do minulosti Probudím se včera, a road-movie s řadou hereckých hvězd Vrásky z lásky,“ představuje nabízené filmy Tereza Čistotová.

Film, který si návštěvníci putovního kina sami na místě vyberou, se bude promítat v tradičním čase od půl šesté. Promítání je zdarma. Kompletní přehled středočeských obcí, do kterých zavítá Filmová zima, je k dispozici na www.cesky-rozhlas-region.cz a v příloze této tiskové zprávy.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace