Slavíme 90. výročí a slavíme česko-slovensky

16. květen 2013
Odpolední evergreeny

Ve čtvrtečních Odpoledních evergreenech jsme vás pozvali na Jihlavskou 24MTB, kde v pátek 17. května 2013 od 17.00 hodin bude hrát Čardáš klaunů, po nich Shiro Ame, Sto zvířat, Mig 21 a Arciskačány.

Narozeniny slaví i Evergreen gentleman Laďa Kerndl, který se těší dobrému zdraví, je stále vitální a už brzy si o něm přečtete mnohem víc – v letošních Novinách Regionu, které začneme rozdávat v sobotu 18. května 2013 v rámci Dne otevřených dveří ČRo Region v Jihlavě (Masarykovo náměstí 42).

Pokud si chcete po několika letech užít československé vysílání, není nic jednoduššího, než 16. května, po 20. hodině poslouchat regionální stanice Českého rozhlasu, protože Studio Noc bude celý večer mimořádně slyšet i na celém Slovensku - ve společném vysílání s regionálními studii Rádia Regina v Bratislavě, Košicích a v Banské Bystrici. Po letech tak máme jedinečnou příležitost poslechnout si opravdu československé rádio.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.