Letní kino v Olomouci přivítá Partičku nebo Nohavicu

3. červen 2013

Provozovatelé areálu Letního kina Olomouc, který čeká poslední sezona před realizací projektu Olomoucký hrad, nelení. Program „letňáku“ v příštích týdnech totiž nabídne nejednu kulturní lahůdku. Můžete se těšit na filmové projekce, koncerty nebo televizní Partičku. Skutečným vrcholem červnového programu pak bude koncert Jarka Nohavici v neděli 9. června.

Program prvního červnového týdne na „letňáku“ nabídne kulturní vyžití skutečně pro každého. V úterý 4. června uvede Pastiche Filmz první z letních projekcí, a to snímek Harold a Maude. O den později, ve středu 5. června, obsadí ve 20:00 hodin amfiteátr v rámci Na vzduchu tour nekompromisní Partička v kompletním složení Genzer, Suchánek, Sokol a Chmela.

Neméně zajímavý bude i závěr týdne. V sobotu 8. června podpoří olomoucký útulek benefiční koncert „brněnského floutka s harmonikou“ Dana Vertíga, kapely Fructus Buxum z Velkého Újezda a lounských Joe Purple.

V neděli pak zavítá do Olomouce po několika letech ostravský bard Jarek Nohavica, kterého doplní jako host Robert Kuśmierski!

„Jsme velice rádi, že koncert Jarka Nohavici proběhne právě v prostorách Letního kina, jež je svou nezaměnitelnou atmosférou a výhledem na olomoucký dóm ideálním venkovním prostorem pro koncert tohoto jedinečného písničkáře,“ říká Ondřej Martínek, dramaturg Letního kina.

Logo

Koncert, během kterého představí Nohavica nejen poslední album Tak mě tu máš, začne v 21:00 hodin. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji v areálu Letního kina denně od 16 hodin. Koncert se bude konat za každého počasí.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.