Vyhrajte vstupenky na Mezinárodní jazzový festival Praha!

25. říjen 2013

Hrajeme o lístky na jubilejní ročník festivalu v Redutě.

Mezinárodní jazzový festival Praha je nejstarším hudebním festivalem v Česku a patří i mezi nejstarší a nejtradičnější festivaly v Evropě. První ročník se uskutečnil již v roce 1964. V těchto dnech probíhá v pražském klubu Reduta už 35. ročník této akce a 4 volné vstupy dle vlastního výběru můžete vyhrát také s Českým rozhlasem Jazz!

A na koho se letos na festivalu můžete těšit? Speciální koncert k 65. narozeninám chystá Emil Viklický. Pianista Skip Wilkins v rámci festivalu pokřtí nové album Czech Dreams (29.10.). Počátkem listopadu zde vystoupí zpěvačka Elizabeth Lohninger. Nejen mužské publikum potěší ryze dámský kvartet pod vedením slovenské vibrafonistky a hráčky na malletKAT, Ludmily Štefánikové. Pro fanoušky, kteří nestihnou své oblíbené hvězdy, je připraven festivalový dozvuk v podání Denise Gordon, zpěvačky se sametovým hlasem a velkým srdcem.

Soutěžní otázkaSoutěž tentokrát probíhá pouze na webu. Na náš email jazz@rozhlas.cz stačí odpovědět do 30.10. na tuto soutěžní otázku:Ve kterém roce pořádání Mezinárodního jazzového festivalu Praha převzala umělecká agentura Pragokoncert?

Vypsáno: 25.10. - 30.10.2013

02283047_0.jpeg

O co se hraje? 4 x 1 vstupenka na International Jazz Festival Praha (16.10. – 7.11.), dle vlastního výběru koncertu (klub Reduta, Praha)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.