Dnes začíná výluka na železniční trati Cheb - Bad Brambach

1. listopad 2013

Cestující, kteří využívají spojení vlakem na trati Cheb - Bad Brambach, budou muset počítat s výlukou v úseku Františkovy Lázně a Vojtanov. Výluka začne v pátek 1. listopadu v 9 hodin a potrvá do úterý 5. listopadu 15 hodin. Za všechny vlaky pojede náhradní autobusová doprava podle výlukového jízdního řádu.

Skupiny cestujících o počtu více než deseti osob by měly vzhledem ke kapacitě autobusů požadavky na přepravu nahlásit předem. „Požadavek musí obsahovat datum odjezdu, číslo spoje, počet cestujících, nástupní a cílovou stanici na trati a telefonický kontakt na objednavatele. Tyto požadavky je nutno uplatnit alespoň dva pracovní dny předem osobně, telefonicky nebo e-mailem na vybraných železničních stanicích,“ uvedla tisková mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

Konkrétně se jedná o železniční stanici Karlovy Vary - dolní nádraží, železniční stanici Cheb a železniční stanici Františkovy Lázně.

Zastávky náhradní autobusové dopravy: Františkovy Lázně – před staniční budovou, Žírovice-Seníky – autobusová zastávka „Františkovy Lázně, Žírovice, Seníky“, Vojtanov – před staniční budovou, Plesná – autobusová zastávka „Plesná, Šneky“ v obci a autobusová zastávka „Plesná“ - v obci.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio