V Chebu už znají své podnikatele roku

4. prosinec 2013

V Kulturním centru Svoboda se uskutečnilo vyhlášení výsledků soutěže Podnikatel okresu Cheb. Slavnostního aktu se vedle představitelů města zúčastnili zástupci Hospodářské komory České republiky a Karlovarského kraje.

Vítěze vybírala z 30 nominovaných firem a 25 živnostníků jak odborná porota, tak veřejnost. V hlasování veřejnosti vyhrála františkolázeňská společnost FONS, která působí v obozu technického zabezpečení budov. Mezi živnostníky chebský taneční mistr a například také organizátor mezinárodní taneční soutěže Grand Prix Cheb Vladimír Hána.

Odborná porota pak za vítěze vybrala výrobce hraček Playmobil CZ, který působí v chebském průmyslovém parku, a živnostníka Tomáše Fišera a jeho jazykovou školu English Academy. Cenu pro nejlepšího zaměstnavatele okresu Cheb získal výrobce plastových oken, společnost NELAN.

Speciální plaketu pojmenovanou po bývalém starostovi Chebu a zároveň předsedovi Okresní hospodářské komory Františku Lindovi, udělovanou za dlouholetý přínos pro chebský region, převzal z rukou jeho syna, současného místostarosty Chebu Tomáše Lindy předseda představenstva a ředitel společnosti ALGON Petr Študlar.

Organizátorům soutěže se sešlo 1 264 hlasů, 662 v kategorii Živnostník a 602 v kategorii Firma. Podrobné výsledky soutěže najdete na webu www.podnikatelokresucheb.cz.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio