FANSTARS spojí české fanoušky s olympijskými hvězdami

10. únor 2014

Český rozhlas, mediální partner Českého olympijského týmu, připravil pro nadcházející Zimní olympijské hry v Soči mobilní aplikaci, která českým fanouškům umožní překonat tisíce kilometrů a neprostupnou bariéru olympijské vesnice v Rusku a spojí je se samotnými sportovci.

Fanoušci budou moct svoje vzkazy posílat pomocí hvězd na obloze. V trojrozměrném vesmíru totiž budou moct unikátním vzkazem označit jakoukoli ze čtyř tisíc náhodně vygenerovaných, skutečných hvězd. Všechny vzkazy pak hvězdy donesou jednotlivým olympionikům, sportovcům jedné disciplíny nebo celému týmu.

Olympionici ve vzdáleném Soči tak budou po celou dobu nablízku svým fanouškům i jejich podpoře. Sportovci si budou moct zprávy číst, či na ně dokonce odpovídat. Aplikaci pro Android a iOS s propojením na Facebook připravuje agentura Geometry Global a Ogilvy & Mather, developerem je společnost Adikt Mobile. Od 4. února bude aplikace volně ke stažení na App store a Google play, další informace pak najdete na www.fanstars.cz .

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace