Policie už má muže podezřelého z třebenické vraždy

Policie dopadla muže podezřelého ze sobotní vraždy třebenického faráře. Šestadvacetiletého Rudolfa Šamka zadrželi policisté na Břeclavsku. Ústečtí kriminalisté nyní pro Šamka jedou na jižní Moravu. Pak ho vyslechnou a případně obviní.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rudolf Šamko

Rudolf Šamko | Foto: Policie ČR

Jak Českému rozhlasu řekla severočeská policejní mluvčí Jarmila Hrubešová, Šamka policisté chytili na Břeclavsku. "Pro podezřelého muže jedou v tuto chvíli na Břeclavsku kriminalisté ze zvláštního týmu, který vraždu vyšetřuje. Podezřelý zatím nebyl z vraždy obviněn, protože se tak může stát až po ověření jeho totožnosti a výslechu."

Osmasedmdesátiletý farář z Třebenic na Litoměřicku zemřel poté, co ho vrah několikrát udeřil do hlavy. Pachatel pak založil požár, aby zahladil stopy. Farář zřejmě překvapil zloděje při vloupání.

Markéta Kaclová, Gabriela Hauptvogelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme