Osobní auto se v Ostrově srazilo s linkovým autobusem

28. srpen 2014

Během dnešních dopoledních hodin řešili hasiči na Karlovarsku čtyři nehody téměř najednou. Všechny kolize se obešly bez vážnějších zranění.

První nehoda se stala v Ostrově v Mořičovské ulici, kde se srazilo osobní auto s linkovým autobusem. O dvě zraněné osoby z havarovaného auta se postarala záchranná služba, v autobuse se nikdo nezranil. Hasiči zajistili místo nehody a zlikvidovali únik provozních kapalin.

Druhá nehoda se pak stala na průtahu Karlovými Vary, kde se srazila dvě osobní auta. Dvě zraněné osoby převezla na ošetření do nemocnice sanitka záchranné služby. Provoz na silnici byl kvůli likvidaci následků nehody zhruba jednu hodinu zcela uzavřen.

Ve stejnou dobu zasahovali hasiči rovněž u dopravní nehody u Radošova, kde se rovněž srazila dvě osobní auta. Tato nehoda se obešla bez zranění, na silnici ale vyteklo větší množství provozních kapalin.

Na závěr náročného dopoledne pak ostrovští hasiči ještě vyjížděli k úniku vody v bytovém domě, kde v jednom bytě během předchozího požáru praskl přívod topení a při opětovném napouštění tohoto topení vytopila voda nejen byt, ale i sousedy pod ním.

Vážnou dopravní nehodu během čtvrtečního dopoledne řešili také hasiči z Mariánských Lázní. V části města Chotěnov – Skláře se převrátilo osobní auto na bok, při této nehodě se zranili všichni čtyři cestující z auta, z toho dvě děti. Hasiči zajistili protipožární opatření a pomáhali při ošetření zraněných.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio