Martina Navrátilová požádala během US Open svou přítelkyni o ruku

Tenisová legenda Martina Navrátilová požádala před diváky na centrálním dvorci v New Yorku během grandslamového US Open o ruku svou přítelkyni Julii Lemingovou. Nápad v ní zrál delší dobu, jenom čekala na vhodnou příležitost.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martina Navrátilová požádala na centrálním dvorci v průběhu US Open o ruku svoji přítelkyni

Martina Navrátilová požádala na centrálním dvorci v průběhu US Open o ruku svoji přítelkyni | Zdroj: Reuters

„Pár týdnů už jsem to plánovala, ale nevěděla jsem, jak to udělat. A najednou to všechno klaplo. Uvidíme, jestli se budou odvolávat. Doufám, že ne a pak to bude legální. Pak můžeme plánovat, teď ještě musíme pár týdnů počkat,“ řekla Navrátilová pro Český rozhlas Radiožurnál.

Tenisová legenda totiž bydlí trvale na Floridě, kde svazky dvou lidí stejného pohlaví nejsou legální, proto teď musí zhruba dva týdny čekat, až vyprší lhůta pro případná odvolání proti čerstvě uzavřenému sňatku.

Přehrát

00:00 / 00:00

Navrátilová po prvním semifdinálovém utkání mužské dvouhry na US Open požádala na centrálním dvorci o ruku svoji partnerku

Navrátilová požádala o ruku poslední miss Sovětského svazu z roku 1991, která má z předchozího manželství dvě děti. Zásnubní prsten jí dala své partnerce po prvním semifinálovém utkání mužské dvouhry, ve které překvapivě prohrál Djokovič s Nišikorim.

Sedmapadesátiletá rodačka z Řevnic u Prahy získala během své bohaté kariéry 59 grandslamových titulů. Ve dvouhře vyhrála grandslamoý turnaj 18x, v ženské čtyřhře 31x a ve smíšené čtyřhře 10x. Na postu světové jedničky strávila 332 týdnů. Na delší dobu se v čele žebříčku usadila pouze Stefi Grafová.

Na US Open triumfoval ve dvouhře celkem čtyřikrát (1983, 1984, 1986 a 1987) a ve čtyřhře devětkrát. Teď na stejném turnaji udělala další důležitý životní krok.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme