Devítiletá dívka z Klášterce nad Ohří byla zavražděna, oznámila policie

Policisté potvrdili, že ztracenou dívku z Klášterce nad Ohří někdo zavraždil. Její tělo našli odpoledne. Po devítileté holčičce pátrali od úterka, kdy se nevrátila ze školy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policejní pátrání po devítileté dívce skončilo, byla nalezena mrtvá

Policejní pátrání po devítileté dívce skončilo, byla nalezena mrtvá | Zdroj: ČTK

„Tělo dítěte dnes našli policisté nedaleko města," upřesnila ČTK krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. Tělo leželo blízko silnice do Ciboušova na okraji Klášterce nad Ohří.

Dívku hledala policie od úterý, když se nevrátila domů ze školy.

„Po provedení identifikačních úkonech bylo zjištěno, že se jedná o pohřešovanou nezletilou dívku. Mohu potvrdit i to, že se jednalo o násilnou smrt, nicméně přesnou příčinu úmrtí určí až nařízená soudní pitva. Ta proběhne v následujících dnech,“ uvedla mluvčí.

K základní škole, kam dívka chodila a kde ji také naposledy viděli živou, se scházejí lidé a zapalují svíčky. Většinou jde o rodiče spolužáků dívky. Dnes raději vyzvedávali děti ze školy osobně a chtějí v tom pokračovat i v dalších dnech.

ČTK, Petra Hosenseidlová, Iva Zítková, kap Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme