V Benešově se musí řidiči připravit na komplikace kvůli uzavření dvou důležitých ulic

V Benešově jsou ode dneška až do 27. září uzavřeny pro veškerou dopravu dvě ulice, které patří mezi nejrušnější ve městě. Jde o ulice Hodějovského a Máchovu. Stavbaři tam začínají pokládat nový asfalt.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dopravní značení, práce na silnici

Dopravní značení, práce na silnici | Foto: Filip Jandourek

Máchova ulice je výpadovka z města ve směru na Týnec nad Sázavou. Hodějovského ulice zase navazuje na kruhový objezd hned pod nemocnicí, vede dopravu na Konopiště, na Vlašim a také k autobusovému a vlakovému nádraží.

Uzavírka začíná od okružní křižovatky v ulici Hodějovského a končí před křižovatkou s místní komunikací Smetanova.

Obousměrná objízdná trasa Hodějovského – Máchova vede po silnici č. II/112, dále po silnici č. I/3 (směr Tábor) a zpět na silnici č. II/106.

Jednosměrná objízdná trasa Hodějovského – Konopišťská je vedena ulicemi Nová Pražská – Mendelova a ve směru Týnec nad Sázavou – Vlašim je vedena objízdná trasa po silnici č. I/3, a dále po silnicích dle stávajícího dopravního značení.

Silničáři slíbili, že objížďky budou vyznačené pečlivě a řidiči, kteří se na ně chtějí podívat předem, můžou navštívit webové stránky města.

Uzavírka je naplánována do 17.00 hodin 27. září 2014.

Radek Duchoň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme