V Želivského ulici v Jablonci se staví nové chodníky. Lidé po nich dlouho volali

Obyvatelé jabloneckých Rýnovic dlouho usilovali o nové chodníky v ulici Želivského. Na některých místech tam dosud úplně chyběly. Teď je dělníci začali stavět.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dělník, řemeslník, práce, stavba (ilustrační foto)

Dělník, řemeslník, práce, stavba (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek

Kvůli probíhajícím opravám a stavbě chodníku je v ulici Želivského usměrňován provoz. Dělníci, kteří na místě pracují, ale přiznávají, že ne všichni řidiči jsou ukáznění a respektují pokyny. Uvítali by proto, kdyby mohli pracovat na uzavřeném úseku.

„Z hlediska bezpečnosti by bylo lepší ulici zavřít úplně,“ říká bagrista Milan Oršujak. To by ale rozzlobilo motoristy, kterých tu denně projedou stovky. Želivského je totiž jednou z hodně rušných jabloneckých silnic.

Přehrát

00:00 / 00:00

Obyvatelé jabloneckých Rýnovic se dočkali výstavby nového chodníku v ulici Želivského, po němž dlouho volali

Občané výstavbu chodníků urgovali během minulých let na setkáních radnice s obyvateli. „Po chodníku v ulici Želivského lidé volali poměrně dlouho,“ potvrzuje Markéta Hozová z jablonecké radnice.

Město slíbilo, že chodníky udělá, ale až ve chvíli, kdy kraj začne silnici Želivského rekonstruovat a bude ji opravovat. K tomu došlo až teď.


Zvětšit mapu

Šárka Škapiková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme