Pardubičtí studenti nepůjdou v úterý do školy, univerzitě vyhrožuje anonym

Studenti pardubické univerzity nepůjdou 30. září do školy. Vysoká škola uzavře v tento den všechny své budovy a posluchárny. Vyhrožuje jí totiž anonym. Mimořádné opatření se týká asi 10 tisíců studentů a zaměstnanců. Škola zruší výuku a zamezí vstupu i na studentské koleje. Celý univerzitní kampus a odloučená pracoviště budou prohledávat policejní týmy a psovodi.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Univerzitní aula

Univerzitní aula | Foto: Honza Ptáček | Zdroj: Český rozhlas

Vedení vysoké školy zatím předpokládá, že nový akademický rok zahájí posluchači podle plánu, tedy v pondělí 29. září, kdy začne běžná výuka.

Studenti ubytovaní v univerzitním kampusu budou moci na kolejích nocovat jak z pondělí na úterý, tak i z úterý na středu.

Pouze v úterý 30. září během dne budou muset ze svých pokojů odejít a nedostanou se do žádného dalšího univerzitního objektu.

Ondřej Wolf Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme