Martina Sáblíková po pádu vzdala závod cyklistického MS

Martina Sáblíková vzdala závod s hromadným startem v rámci cyklistického mistrovství světa ve španělské Ponferradě. Ze závodu odstoupila po hromadném pádu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martina Sáblíková cíl závodu s hromadným startem neuvidí

Martina Sáblíková cíl závodu s hromadným startem neuvidí | Zdroj: ČTK

Peloton závodu cyklistek jel v úvodu závodu pohromadě, na konci druhého ze sedmi okruhů došlo v popředí 134členného startovního pole k pádu a další cyklistky nedokázaly zareagovat.

Mezi dojíždějícími závodnicemi byla i Češka Martina Sáblíková. Snažila se sice pádu vyhnout, ale nakonec skončila na zemi. Bez pomoci se sice postavila, ale byla příliš otřesená, aby znovu nasedla na kolo. Závod proto vzdala.

Nejlepším umístěním české rychlobruslařské šampionky na letošním cyklistickém MS tak bude dvanácté místo z úvodní časovky.

Většina pelotonu ale v závodě pokračovala. V cíli se po více než 127 kilometrech radovala Francouzka Ferrandová-Prévotová před Němkou Brennauerovou a Švédkou Johansonovou.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme