Janoušek, který čeká na nástup do vězení, byl údajně několik dní v nemocnici

Podnikatel Roman Janoušek údajně strávil několik dní v nemocnici. Píše se o tom v článku na serveru novinky.cz. Janouška, který čeká na nástup do vězení, údajně na přelomu týdne hospitalizovali na jednotce intenzivní péče ve vrchlabské nemocnici, a to údajně kvůli zranění hlavy, které si způsobil v minulosti. Kvůli zdravotním potížím by se mohl Janouškův nástup do vězení zdržet.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Roman Janoušek, soud

Roman Janoušek, soud | Foto: Filip Jandourek

Janoušek v Praze v březnu roku 2012 srazil autem ženu, která s ním chtěla řešit předchozí dopravní nehodu, a pak ujel. Soud mu za to v polovině září vyměřil 4,5 roku do vězení a uložil mu zákaz řízení na sedm let.

Podnikatel by měl dostat výzvu k nástupu do vezení zhruba měsíc po vynesení rozsudku, tedy do poloviny října, pak by měl během několika dnů trest nastoupit.

Odklad by mohl dostat z vážných zdravotních důvodů. A podnikatel podle svých slov určité zdravotní neduhy má. Upozorňoval na ně v průběhu líčení i na konci září, tedy několik dní po vynesení rozsudku.

Podle nynější informace Práva nastoupil do nemocnice v noci z pátku na sobotu a propuštěn byl po podepsání reverzu v úterý. Ředitel nemocnice, kterým je senátor Vladimír Dryml, to však odmítl potvrdit.

Janouškův advokát Vít Široký nechtěl předjímat, jestli mohou mít zdravotní problémy jeho klienta na případný odklad nástupu do vězení vliv. „To asi zjistím dotazem na nějakého znalce,“ poznamenal Široký.

Kauza Roman Janoušek | Foto: Český rozhlas

Český rozhlas, kov, Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme