Už si prý nemusí dělat masku na Halloween, přiblížil Hertl rozpoložení zraněného Havláta

Hokejisté San José v minulém týdnu poprvé v letošní sezoně vyšli v utkání NHL bodově naprázdno, v New Yorku prohráli na ledě Rangers 0:4. Útočník Sharks Tomáš Hertl ale při zmínce o zraněném Martinu Havlátovi připomněl, že porážky nejsou tím nejhorším, co se ve sportu může přihodit.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Havlát si poranil obličej ve čtvrtečním zápase ve Washingtonu

Martin Havlát si poranil obličej ve čtvrtečním zápase ve Washingtonu | Zdroj: ČTK

Prohrát a navíc s nulou, to není nic dvakrát příjemného. Jenže než stihl Tomáš Hertl nějak výrazně smutnit po porážce, přemýšlel nad další zprávou.

Jeho kamarád Martin Havlát, který hraje za New Jersey, se v utkání ve Washingtonu nepříjemně zranil poté, co ho protihráč narazil na loket rozhodčího.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tomáš Hertl přibližuje stav poraněného Martina Havláta

„Bez zdraví hrát nejde, to platí pro jakýkoliv sport. Havlis to pěkně schytal,“ litoval Hertl svého hokejového kolegu.

Téměř utržený horní ret, pětapadesát stehů a pořádný otřes, to není nic příjemného. Martin Havlát si ze svého zranění dělal spíš legraci. Jen ho mrzelo, že se nemohl s Tomášem Hertlem potkat.

„Volali jsme si. Měli jsme se sejít, jenže byl celkem rozbitý. Co vám zbývá, než si z toho dělat srandu. Říkal, že už si nemusí dělat masku na Halloween. Sice to vypadá blbě, ale může hrát, což je hlavní. Sice s větší ochranou, ale aspoň že to není nic vážného.“

Trip Sharks po východním pobřeží bude pokračovat v úterý na ledě Bostonu. A Tomáš Hertl ví, že to zase bude trošku jiné, než je pro San José běžné.

„Východní a západní herní systémy jsou odlišné. Na Východě padá více gólů, na Západě jsou výsledky jiné, souboje se více dohrávají. Na Východě se hraje zase víc technický hokej,“ srovnává Tomáš Hertl, v letošní sezoně NHL zatím autor dvou gólů.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme