Nová podobizna španělské princezny Leonor je podle veřejnosti až odporná

Podobá se prý strašidelné a ďábelské filmové postavičce Chucky. Má bláznivý pohled, krk silný jako Fernando Alonso, křivé nohy a předloktí jako jitrnice. Zkrátka hotová malá příšerka. V nejlepším případě ji lidé nazývají monstrem z vosku. Řeč je o podobizně možné budoucí španělské královny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Princezna Sofie, královna Letizia a princezna Leonor

Princezna Sofie, královna Letizia a princezna Leonor | Zdroj: Reuters

Leonor, dcera španělského krále, k narozeninám nedostala moc pěkný dárek. V pátek oslaví deváté narozeniny a v madridském voskovém muzeu přibyla nedávno její figurína, která se podle názorů veřejnosti opravdu nepovedla.

Na sociálních sítích ve Španělsku se tato figurína brzy stala populárním tématem.

„Jde z ní strach, opravdu ji udělali ošklivou. Ty zuby, tvar úst, i oči mají zvláštní barvu, vypadá jako nějaký zombie,“ hodnotí figurínu Almudena, když se na svém mobilu dívá na reálnou fotografii princezny a porovnává ji s její podobiznou.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reakce na novou podobiznu španělské princezny Leonor zachytila ve své reportáži redaktorka ČRo Ľubica Zlochová

„Kdyby neměla tak červená ústa, mezi zuby takové mezery a ten hrubý krk, chudák děvče,“ komentuje Christina, spolužačka Almudeny.

Princezna Leonor je přitom pěkné, plavovlasé děvčátko s bystrým výrazem. Někteří Španělé se na sociálních sítích domnívají, že figurínu vyrobil člověk, který je vášnivým odpůrcem monarchie, tedy republikán.

A možná nejsou daleko od pravdy. „Ta figurína mi připomíná příšerku Chucky nebo tu z nejnovějšího hororu Anabelle,“ vysvětluje Eduardo.

„Ono budoucnost španělského království je asi také pěkně škaredá,“ říká Adrian.

Ľubica Zlochová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme