Kličko knokautoval Puleva a posedmnácté obhájil mistrovský pás

Ukrajinský boxer Vladimir Kličko zůstává králem těžké váhy. Při obhajobě titulu profesionální organizace IBF v Hamburku knokautoval Bulhara Kubrata Puleva v pátém kole. Osmatřicetiletý Kličko si v 66. souboji připsal 63. výhru, z toho třiapadesátou KO.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pulev se snaží vstát, ale po Kličkově tvrdém direktu se jen tak nevzpamatoval

Pulev se snaží vstát, ale po Kličkově tvrdém direktu se jen tak nevzpamatoval | Zdroj: Reuters

Pulev byl Kličkovi vyrovnaným soupeřem, ale jeho rány byly nepřesné. Přestože zatím nikdy neskončil poražen, byl tentokrát už v prvním kole dvakrát na zemi a ve třetím kole byl podruhé počítán.

V pátém kole byl Pulev aktivní, snažil se na Klička útočit, zatímco Ukrajinec ho často chytal. Při další snaze zasadit Kličkovi tvrdou ránu si ale Bulhar necelou minutu před koncem kola nepohlídal levou ruku soupeře, inkasoval těžký direkt pod pravé oko a okamžitě padl k zemi.

I přes prvotní snahu vstát záhy zjistil, že tentokrát to nezvládne a těžce otřesený se ještě několik minut vzpamatovával z jedné z nejhorších ran, co kdy dostal.

Kličko obhájil mistrovský pás už posedmnácté.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme