Miami v NBA prohrálo potřetí v řadě, Lakers nepomohlo ani 44 bodů Kobeho Bryanta

Basketbalisté Miami prohráli bez Dwyanea Wadea v domácím utkání NBA s Milwaukee 84:91. V dalším duelu dirigoval domácí vítězství New Yorku nad Denverem 109:93 Carmelo Anthony, který si na své konto připsal 28 bodů a 9 doskoků. Oklahoma prohrála s Houstonem 65:69 a Lakers s Golden State 115:136.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kobe Bryant z Los Angeles Lakers se snaží prosadit přes Klaye Thompson

Kobe Bryant z Los Angeles Lakers se snaží prosadit přes Klaye Thompson | Zdroj: Reuters

Ve Staples Center museli domácí proti Warriors neustále dohánět ztrátu, která v průběhu zápasu narostla až na 38 bodů. Největší hvězda Lakers Kobe Bryant po minulém utkání, kdy trefil pouze jednu střelu z pole, explodoval a nasázel 44 bodů (proměnil 15 z 34 střel z pole), ale ani to na vítězství nestačilo.

Pod koučem Byronem Scottem si Los Angeles k jediné výhře v sezoně připsalo devátou porážku. Golden State totiž podali výborný týmový výkon.

Hned sedm hráčů nastřílelo dvouciferný počet bodů, nejvíce - třicet - dal rozehrávač Stephen Curry a přidal k tomu 15 asistencí. Zdatně mu sekundoval střídající pivot Speights s 24 body.

V Oklahomě moc košů diváci neviděli

Evropský výsledek na zámořské palubovce viděli fanoušci v Oklahomě, kam přijel Houston. Oba týmy měly v defenzivní partii úspěšnost střelby z pole nižší než 30 procent. O vítězi se rozhodovalo až v koncovce a zatímco hostující James Harden, nejlepší střelec utkání, svoji trojku proměnil, Reggie Jackson (15 bodů a 11 doskoků) nikoli.

V dresu Rockets měl 12 bodů a 9 doskoků pivot Dwight Howard, ovšem i šestkrát byl zablokován. V této dovednosti kralovalo domácí podkošové duo – Ibaka pět bloků a Adams šest.

Vicemistři z Miami se v domácí hale nevypořádali s absencí Dwyanea Wadea a se stagnujícím Crisem Boshem nestačili na Millwauke, které ve svém rodišti spasil třemi trojkami v posledních třech minutách hostující Brandon Knight.

Třetí vítězství v ročníku zařídili v Madison Square Garden pro New York Knicks Carmelo Antony a J.R. Smith, když oba shodně zaznamenali po 28 bodech.

NBA:

LA Lakers - Golden State 115:136
Miami - Milwaukee 84:91
New York - Denver 109:93
Oklahoma City - Houston 65:69

Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme