Sparťanský fotbalista Vácha chce po zranění stihnout duel Evropské ligy s Bernem

Zraněný reprezentant Lukáš Vácha možná stihne pomoci fotbalové Spartě v boji o postup do vyřazovací části Evropské ligy. Hráč letenského celku totiž usiluje o to, aby byl připravený už k prosincovému utkání proti Young Boys Bern.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparta radost reuters

Sparta radost reuters | Zdroj: Reuters

Lékaři přitom záložníkovi doporučují, aby v klidu doléčil své zranění kolena a v lednu se zapojil do zimní přípravy. Vácha ale věří, že duel proti Bernu stihne, na rozdíl od domácího zápasu v příštím týdnu proti Neapoli.

„Mrzí mě to, protože v tomhle zápase se může všechno rozhodnout, ale i kdyby se to mělo rozhodnout proti Bernu, tak udělám všechno pro to, abych byl připravený,“ říká Lukáš Vácha.

Přehrát

00:00 / 00:00

Sparťanský fotbalista Lukáš Vácha se chce po zranění stihnout zápas Evropské ligy proti Bernu

„V pondělí mi vyndají stehy a mohl bych nějakým způsobem začít volně trénovat a uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Samozřejmě prognózy jsou takové, že bych podzim už vynechal a že bych se připravoval na to, abych byl ready na to začít zimní přípravu,“ dodává letenský záložník.

Jan Kaliba, Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme