Výjezd z Prahy po hradecké dálnici D11 komplikují nehody kamionů

Provoz na hradecké dálnici D11 u Prahy dnes výrazně zkomplikovaly dvě nehody. Na devátém kilometru se ráno převrátil kamion a zablokoval tři jízdní pruhy. Zatímco následky této havárie už se podařilo odstranit, na druhém kilometru je dálnice po další nehodě stále neprůjezdná.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Převrácený kamion na R48 ve směru z Českého Těšína na Frýdek-Místek

Převrácený kamion na R48 ve směru z Českého Těšína na Frýdek-Místek | Foto: Martin Ondráček

Na 9. kilometru kolem půl šesté havarovalo nákladní a osobní auto. Kamion se po kolizi převrátil a zablokoval celý směr na Hradec i jeden jízdní pruh na hlavní město.

Z tahače vyteklo velké množství nafty. Podle mluvčí středočeských hasičů Lenky Kostkové asi 200 litrů uniklo do půdy, na likvidaci musela být povolána odborná firma. Z proražené nádrže hasiči odčerpali kolem 300 litrů.

Kolem 10. hodiny se havarované nákladní auto podařilo opět postavit na kola, provoz byl s omezením obnoven půl hodiny po poledni.

K ranní nehodě přibyla kolem půl jedenácté další na druhém kilometru ve stejném směru, kde se střetla tři nákladní auta, dvě osobní a jedna dodávka. Zranili se při tom čtyři lidé. Dálnice je uzavřená od Jižní spojky a objížďka vede přes rychlostní silnici R10. Kolony se tvoří celé dopoledne i na objízdných trasách.


Zvětšit mapu

Dálnice bude uzavřená ještě nejméně dvě hodiny.

Martin Hromádka, Jan Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme