Volejbalistky Prostějova nadále čekají v Lize mistryň na výhru

Volejbalistky Prostějova prohrály v Lize mistryň i druhé utkání v základní skupině a opět nezískaly ani set. Na domácí palubovce nestačily ve 2. kole prestižní klubové soutěže na polský Chemik Police, kterému svěřenkyně kouče Miroslava Čady podlehly 0:3 na sety.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání 2. kola skupiny A volejbalové Ligy mistryň mezi Prostějovem a Chemikem Police. Zleva Stefanie Kargová (Prostějov) a Agnieszka Bednareková-Kaszaová (Police)

Utkání 2. kola skupiny A volejbalové Ligy mistryň mezi Prostějovem a Chemikem Police. Zleva Stefanie Kargová (Prostějov) a Agnieszka Bednareková-Kaszaová (Police) | Zdroj: ČTK

České mistryně hrály s polským celkem poměrně vyrovnanou partii. Konečný výsledek 0:3 na sety tomu nenapovídá, ale vývoj setů už ano - 23:25, 22:25 a 19:25.

Nejvíce bodující hráčkou domácích byla Simonová, které zdatně sekundovala po zranění se vracející Andrea Kossányiová. I tak ovšem Agel nezískal ani sadu a je bez bodu poslední v tabulce základní skupiny A Ligy mistryň.

V dalším kole hráčky Prostějova narazí na hvězdami nabitou Rabitu Baku, která dnes porazila Dinamo Kazaň 3:2 na sety. Hrát se bude 10.12. v Prostejově.

Liga mistryň volejbalistek - skupina A, 2. kolo:

Agel Prostějov - Chemik Police 0:3 (-23, -22, -19)
Rozhodčí: Van Gompel (Niz.), Gaupp (Fr.). Čas: 78 min.
Sestava a body Prostějova: Markevičová 8, Borovinšeková 5, Simonová 16, Kossányiová 14, Kargová 5, Weissová 3, libero Kovářová - Soaresová. Trenér: Čada
Nejvíce bodů Police: Glinková-Mogentaleová 15, Werblinská a Kowalinská po 13, Veljkovičová 12

Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme