Slavia ještě má na play-off, povzbuzuje bývalé spoluhráče Hertl

Hokejisté Slavie si zvykají v této sezoně už na třetího nového trenéra. Z posledního místa extraligové tabulky se je pokusí vytáhnout slovenský kouč Dušan Gregor. Bývalá hvězda sešívaných, aktuálně útočník San José Tomáš Hertl říká, že se Slavia klidně ještě může dostat do play-off.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Souboj za brankou

Souboj za brankou | Foto: Daniel Martínek

„Je to nepříjemné, zvláště teď osm porážek v řadě,“ dokazuje Tomáš Hertl, že má o Slavii stále přehled, i když žije na druhé straně planety. V obraze se udržuje díky přátelství s brankářem sešívaných Dominikem Furchem. Přenosy zápasů si ale nechává ujít, vystačí si s výsledky.

„Mám vždycky trénink nebo rozbruslení, ten posun je moc velký. A ani nevím, jak bych to mohl vidět, protože vím, že Českou televizi si v USA nemůžu pustit,“ připomíná.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hokejista Tomáš Hertl mluvil s Janem Suchanem o Slavii

O příchodu nového trenéra Dušana Gregora ale Tomáš Hertl pochopitelně ví a věří, že jeho mateřský klub pozvedne. I když si uvědomuje, že ne každý nový kouč musí být tím správným impulzem. „Jak kdy. Někdo to celé překope a začne se úplně jinak.“

Hokejisté Slavie teď ztrácejí na předposlední Vítkovice sedm bodů, na desátou příčku zajišťující předkolo play-off ještě o dva víc. Podle Tomáše Hertla ale ještě není nic ztracené.

„Devět bodů jsou tři vyhrané zápasy. Ale hlavně se vyhnout baráži, protože tu jsem hrál a není to nic příjemného. Myslíte ne na postup, ale na to, abyste hlavně nespadli. Doufám, že teď začnou kluci vyhrávat,“ fandí Slavii na dálku útočník San José Tomáš Hertl.

Martin Charvát, Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme