Začala druhá vlna prodeje lístků na MS v hokeji, na český tým zbyly jen desítky

Dnes ve 13 hodin začala druhá fáze prodeje vstupenek na hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě. V první vlně, kdy byly k dispozici takzvané balíčky, bylo prodáno zhruba 50 procent z celkové kapacity 723 tisíc. Lístků na zápasy české reprezentace ale zbyly jen desítky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Další vstupenky na MS v hokeji půjdou do prodeje v únoru

Další vstupenky na MS v hokeji půjdou do prodeje v únoru | Foto: Český svaz ledního hokeje

První fáze prodeje začala 4. listopadu a už po pěti hodinách byly kompletně zarezervovány aktuálně přístupné balíčky, obsahující vstupenky na utkání českého týmu v základní skupině. V průběhu podzimu uvolnil organizační výbor MS 2015 do online prodeje vstupenky z neuplatněných rezervací.

„Očekávali jsme velký zájem, obzvlášť o české zápasy, ale prodej běžel líp, než jsme předpokládali,“ uvedla generální sekretářka Organizačního výboru MS Markéta Štěrbová.

Dnes se uvolnily vstupenky z blokací a rezervací. Jsou tedy mezi nimi i lístky na nejatraktivnější zápasy včetně české reprezentace. Těch ale bude k dispozici jen několik desítek

Fanoušci můžou vstupenky pořídit od 13 hodin přímo na pokladnách u pražské O2 areny nebo ostravské ČEZ Arény. Další možností jsou terminály Sazky, na trafikách nebo benzinových pumpách nebo online prodej přes internet na stránkách sazkaticket.cz.

Ceny vstupenek na jeden zápas základní skupiny se pohybují od 190 Kč do 1690 Kč. Na čtvrtfinálové zápasy bude možné zakoupit vstupenky v cenových relacích 2390 Kč a 2990 Kč. Vstupenky na semifinále v pražské O2 areně jsou v hodnotě 4690 Kč a 5790 Kč, ceny vstupenek na zápas o 3. místo jsou 4290 Kč a 5390 Kč. Souboj o světové zlato mohou fanoušci sledovat po zakoupení vstupenek v hodnotě 7190 Kč, resp. 8990 Kč.

Ceny vstupenek na Mistrovství světa v ledním hokeji 2015 v Praze a Ostravě | Foto: MS IIHF 2015

Šampionát začne v České republice 1. května. Český rozhlas opět bude exkluzivně zápasy vysílat v přímém přenosu a přinášet zpravodajství přímo ze stadionů.

MS v hokeji 2015 | Foto: Český rozhlas

Štěpán Pokorný, bre Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme