Soud opět zamítl stížnost Petra Kramného, muž obviněný z vraždy zůstává ve vazbě

Ani potřetí neuspěl Petr Kramný se svou stížností proti vazbě. Okresní soud v Karviné ji během dnešního jednání opět neuznal. Kramný je obviněný z vraždy své manželky a dcery v egyptském letovisku Hurghada a ve vazební cele je už téměř rok.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Okresní soud ve Žďáře nad Sázavou

Okresní soud ve Žďáře nad Sázavou | Foto: Daniel Burda | Zdroj: Český rozhlas

„Okresní soud rozhodl, že pana Petra Kramného ve vazbě ponechává z důvodu útěku. S tím, že nepřijal písemný slib obviněného, že se nikam nevzdálí a že má nějaké důvody, pro které by mohl být z vazby propuštěn,“ upřesňuje důvody prodloužení vazby předseda karvinského soudu Jan Chowaniec.

Matka s dcerou zemřely koncem července 2013 přímo v hotelovém pokoji v egyptském letovisku Hurghada. Policisté podezírají Petra Kramného, že je zabil elektrickým proudem. Obžalovaný to od začátku vyšetřování odmítá.

Kateřina Daňková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme