Lístky na český tým na MS v hokeji už nejsou. Prodávaly se od 13 hodin

Fanoušci české hokejové reprezentace dostali dnes znovu šanci koupit lístky na zápasy národního týmu na domácím mistrovství světa. Od 13 hodin se prodávají vstupenky na jednotlivá utkání. Na zápasy české reprezentace byly zhruba po půl hodině vyprodány.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Prodej vstupenek na Mistrovství světa IIHF, lední hokej

Prodej vstupenek na Mistrovství světa IIHF, lední hokej | Foto: Filip Jandourek

V první vlně, kdy byly k dispozici takzvané balíčky, bylo prodáno zhruba 50 procent z celkové kapacity 723 tisíc. Dnes se uvolnily vstupenky z blokací a rezervací.

Byly tedy mezi nimi i lístky na nejatraktivnější zápasy včetně české reprezentace. Organizátoři MS už předem upozorňovali, že těch ale bude k dispozici jen několik desítek. Kolem půl druhé byly vyprodány.

„Co jsem tady viděl, třeba parta rybářů z Klášterce nad Ohří čekali na lístky nějakých 15 či 16 hodin. Jejich první objednávka zněla: Česko - Kanada prosím 10 lístků. A toto přání se jim vyplnilo. Při další objednávce už ale nebyly lístky například na zápasy se Švédskem. Dostupná ale byla čtvrtfinálová utkání v Praze, kdy by měl hrát český tým,“ popsal situaci v pražské O2 Aréně 10 minut po třinácté hodině redaktor ČRo František Kuna.

V ostravské ČEZ Aréně bylo podle redaktora Stanislava Janalíka čekání na lístky podobné. „V tuto chvíli fronta pomalu mizí. Také tady byl zájem o zápasy české reprezentace, ale někteří už hlásili, že vstupenky nedostanou. Byl tady člověk, který čekal od půlnoci a po 12 hodinách dokázal získat aspoň osm lístků pro sebe a své kamarády.,“

Fanoušci můžou vstupenky pořídit od 13 hodin přímo na pokladnách u pražské O2 areny nebo ostravské ČEZ Arény. Další možností jsou terminály Sazky, na trafikách nebo benzinových pumpách či online prodej přes internet na stránkách sazkaticket.cz.

MS v hokeji 2015 | Foto: Český rozhlas

Ceny vstupenek na jeden zápas základní skupiny se pohybují od 190 Kč do 1690 Kč. Na čtvrtfinálové zápasy bude možné zakoupit vstupenky v cenových relacích 2390 Kč a 2990 Kč. Vstupenky na semifinále v pražské O2 areně jsou v hodnotě 4690 Kč a 5790 Kč, ceny vstupenek na zápas o 3. místo jsou 4290 Kč a 5390 Kč. Souboj o světové zlato mohou fanoušci sledovat po zakoupení vstupenek v hodnotě 7190 Kč, resp. 8990 Kč.

Šampionát začne v České republice 1. května. Český rozhlas opět bude exkluzivně zápasy vysílat v přímém přenosu a přinášet zpravodajství přímo ze stadionů.

Ceny vstupenek na Mistrovství světa v ledním hokeji 2015 v Praze a Ostravě | Foto: MS IIHF 2015

František Kuna Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme