Útočník Zbyněk Irgl se tři měsíce po odebrání ledviny vrací k hokeji

Třinecký hokejista Zbyněk Irgl se tři měsíce po operaci nádoru a odebrání ledviny chystá k návratu na led. Jak uvedl server Aktuálně.cz, čtyřiatřicetiletý útočník by se měl do tréninku Ocelářů zapojit už během příštího týdne. Měl by tak stihnout i zápasy v play-off.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Třinecký útočník Erik Hrňa (vpravo dole) vstřelil Mountfieldu HK dva góly

Třinecký útočník Erik Hrňa (vpravo dole) vstřelil Mountfieldu HK dva góly | Zdroj: ČTK

Irgl se připravuje při individuálních trénincích a během rekonvalescence nechyběl při klubových akcích. Po nedělním vítězství nad Kometou s týmem vítězství v základní části extraligy.

Vicemistr světa z roku 2006 nastoupil do extraligového utkání naposledy 12. listopadu, poté si totiž stěžoval na zdravotní problémy. Lékaři zkušenému hokejistovi následně objevili nádor na ledvině, kterou mu museli při prosincové operaci odebrat.

Třinec ukončí základní část nedělním duelem na ledě pražské Sparty, na čtvrtfinále, které začne 13. března, by se už měl Irgl připravovat s týmem. V letošní sezoně stihl někdejší hráč Jaroslavle, Atlantu Mytišči a Dinama Minsk odehrát jen 19 zápasů.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme