Připojte se ke světové špičce – MS v ledním hokeji

18. září 2015

Český rozhlas je držitelem exkluzivních práv pro vysílání rozhlasových přenosů z 79. mistrovství světa v hokeji. Díky tomu může nabídnout přímé přenosy, reportáže a další redakční propojení s touto akcí. Sledujte aktuální dění nejen z lední plochy od 1. do 17 května ve vysílání Radiožurnálu.

Reportéři Radiožurnálu budou každý den aktuálně informovat o celkovém dění na šampionátu včetně pohledu do zákulisí národního týmu i zajímavostí ze života v dějišti mistrovství světa. Ze zápasů českého týmu v základní skupině se budou vysílat po většinou přímé reportáže závěrečných třetin včetně případného prodloužení. O dění v prvních a druhých třetinách budou reportéři informovat v aktuálních vstupech.

Kromě reportáží bude Radiožurnál poskytovat pravidelný servis informací, výsledků a statistik v průběhu celého dne, rozhovory s aktéry zápasů, trenéry, odborníky a fanoušky. Posluchačům nabídne i zvláštní rubriky ze zákulisí šampionátu.

V případě zájmu propojení Vaší značky s MS v ledním hokeji, které se tentokrát odehraje v České republice, nás neváhejte kontaktovat. Více informací naleznete také v přiložené prezentaci.

Spustit audio