V baráži se radovali hosté. Slavia v Budějovicích, Olomouc v Chomutově

Hokejová baráž o postup do extraligy je neuvěřitelně vyrovnaná. Po vítězství v Českých Budějovicích se dostala do čela Slavia, která má jednobodový náskok před Chomutovem a Olomoucí. Čtvrté České Budějovice ztrácejí na postupovou příčku pět bodů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapitán Slavie Jaroslav Bednář byl hlavní postavou utkání v Českých Budějovicích, když si připsal čtyři body

Kapitán Slavie Jaroslav Bednář byl hlavní postavou utkání v Českých Budějovicích, když si připsal čtyři body | Zdroj: ČTK

Slavia na jihu Čech úspěšně vstoupila do první i druhé třetiny. Nejdříve hned v 1. minutě zápasu skóroval Vas, ve 22. minutě přidal druhý gól do sítě Českých Budějovic Vlasák.

Domácí ale dokázali vyrovnat. V polovině zápasu snížil z přesilové hry obránce Růžička a na začátku třetí třetiny se při další početní výhodě prosadil Kuchejda.

Bohužel z vyrovnání se domácí radovali pouze 29 vteřin. Slavii vrátil vedení svým druhým gólem v zápase Vas a definitivní tečku dal výsledku kapitán červenobílých Bednář. Ten si kromě jednoho vstřeleného gólu připsal i tři asistence.

Olomouci patřila v Chomutově druhá třetina. V té si vypracovala třígólový náskok a navíc ve 47. minutě při přesilové hře vstřelil čtvrtý gól hostujícího týmu Marosz.

Domácí však neskutečně zabojovali. Během šesti minut vstřelili tři góly a měli na dosah vyrovnání. To už jim však Olomouc nedovolila a odvezla si všechny tři body.

Hraje se o všechno, už musíme vyhrávat, burcuje kapitán hokejové Slavie Bednář

Číst článek

8. kolo baráže o hokejovou extraligu:

ČEZ Motor České Budějovice - HC Slavia Praha 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Branky a nahrávky: 33. Dan Růžička (Pajič), 45. Kuchejda (Žovinec) - 1. Vas (Sklenář, Bednář), 22. Vlasák (Valach, Bednář), 45. Vas (Bednář, Knot), 53. Bednář. Rozhodčí: Hribik, Pešina - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 4:6, navíc Bednář (Slavia) 10 min. Využití: 2:1. Diváci: 6244.

Piráti Chomutov - HC Olomouc 3:4 (0:0, 0:3, 3:1)
Branky a nahrávky: 48. Hřebejk (Rýgl), 52. Kämpf (L. Květoň, Rýgl), 54. Gajovský (D. Květoň, Skinner) - 27. Vyrůbalík (Marosz), 30. Řípa (Herman, Pekr), 32. J. Knotek (Laš, Staněk), 47. Marosz (T. Rachůnek, Skrbek). Rozhodčí: Šír, Hradil - Brejcha, Suchánek. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. Diváci: 4579.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme