Calgary s Anaheimem prohrálo 1:6, Hudler kvůli zranění nedohrál

Těžká vstup do semifinále Západní konference NHL zažili hokejisté Calgary Flames v Anaheimu. Vedle porážky 1:6 se musí vypořádat i se zraněním tří hráčů včetně Jiřího Hudlera. Ve Východní konferenci si první výhru zajistil Washington gólem 2 sekundy před koncem zápasu s Rangers.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Hudler strávil na ledě pouze 7 minut, potom musel odstoupit

Jiří Hudler strávil na ledě pouze 7 minut, potom musel odstoupit | Zdroj: Reuters

O jednoznačné vítězství Anaheimu Ducks se nejvíce zasloužili Corey Perry a Ryan Getzlaf, kteří nasbírali po čtyřech bodech. Perry za dva góly a dvě přihrávky, Getzlaf za branku a tři asistence. Flames se prosadili až za stavu 0:6, kdy jejich čestný úspěch zapsal Sam Bennett.

Calgary navíc přišlo o 3 důležité hráče. Jiří Hudler strávil na ledě pouze 7 minut, pak kvůli nezveřejněnému zranění odstoupil. Nedohráli ani Micheal Ferland Johnny Gaudreau.

Úvodní semifinále Východní konference mezi newyorskými Rangers a Washingtonem bylo ještě několik sekund před koncem vyrovnané 1:1. Pak ale domácí ztratili puk v rohu a Joel Ward 1,3 sekundy před koncem rozhodl o výhře Capitals.

2. kolo play off NHL:
Východní konference - 1. zápas:
New York Rangers - Washington 1:2
Západní konference - 1. zápas:
Anaheim - Calgary 6:1

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme