Beachvolejbalistky Kolocová se Slukovou rozehrají Prague Open proti Švýcarkám

Pražská Štvanice hostí turnaj Světové série v beachvolejbalu, FIVB – Beach Prague Open 2015. V osmi skupinách bude bojovat 32 dvojic o postup do vyřazovací fáze a následně o prvenství. To po loňském triumfu obhajuje populární český pár Maki a Kiki, tedy Markéta Sluková s Kristýnou Kolocovou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Markéta Sluková (vlevo) s Kristýnou Kolocovou se radují po prvním zápase na MS v Polsku (Ilustrační foto)

Markéta Sluková (vlevo) s Kristýnou Kolocovou se radují po prvním zápase na MS v Polsku (Ilustrační foto) | Foto: Jaroslav Bartoš

Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou začnou cestu za obhajobou titulu dnes v poledne. Letošní turnaj Světové série rozehraje pátý tým z olympiády v Londýně proti švýcarské dvojici Betschartová - Eiholzerová.

„Obhajovat je vždycky strašně těžké a letos přijely opravdu vynikající páry. Bude to hezký volejbal, bude to hodně vyrovnané. Takže bude potřeba také trochu štěstí,“ řekla ČRo před zápasem Markéta Sluková.

Přehrát

00:00 / 00:00

Beachvolejbalistky Markéta Sluková s Kristýnou Kolocovou budou na Prague Open obhajovat titul. Markéta Sluková byla hostem ČRo

Turnaj na Štvanici vnímá volejbalistka jako jeden z vrcholů sezony a chce si ho pořádně užít.

„Loni to byla srdcová záležitost a tam se nám to opravdu povedlo. Na druhou stranu si uvědomujeme tan tlak a to očekávání jak svoje, tak celého okolí. Nebude to snadné, ale na druhou stranu máme šanci zahrát si doma, před domácím publikem a užít si znovu tu atmosféru, kterou si pamatujeme z loňska. Myslím, že to bude zase skvělý zážitek,“ věří Sluková.

Hlavní soutěže Prague Open 2015 se zúčastní celkem tři české páry, kromě obhájkyň zlatých medailí nastoupí k úvodnímu duelu Martina Bonnerová s Barborou Hermannovou a Lenka Háječková se Soňou Novákovou, které dostaly od Českého volejbalového svazu divokou kartu.

Přímý přenos utkání turnaje Světové série bechvolejbalu žen z Prahy uslyšíte na streamu Český rozhlas Sport na našem webu či v mobilní aplikaci iRadio.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme