Sazce se přihlásily už desítky lidí, kteří tvrdí, že vyhráli 2,5 miliardy v Eurojackpotu

Desítky lidí volají do společnosti Sazka a vydávají se za výherce rekordní částky v loterii Eurojackpot. Nejčastěji se obracejí na call centrum nebo mluvčího společnosti s tím, že jim výherní tiket někdo ukradl. Skutečný výherce se o výhru téměř dvě a půl miliardy korun ještě nepřihlásil. Má na to necelý měsíc.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Peníze - české bankovky

Peníze - české bankovky | Foto: Ladislav Bába

„Lidé vymýšlí různé historky o tom, že jim tiket někdo ukradl, ztratili ho nebo ho sežral pes,“ potvrzuje mluvčí Sazky Václav Friedmann.

S falešným tiketem zatím nikdo nepřišel. „Říkáme lidem, kteří volají, aby přišli s tiketem, i když je roztrhaný. A v té chvíli telefon položí,“ říká mluvčí.

Přehrát

00:00 / 00:00

Společnosti Sazka se už přihlásily desítky lidí, kteří tvrdí, že právě oni jsou novým miliardářem. Více s mluvčím Sazky Václavem Friedmannem

Podle něj do Sazky volají i ženy, které by se rády za miliardáře vdaly, pokud by jím byl muž. A údajně je jim také jedno, jestli je mladý, nebo starší.

Skutečný výherce se o svoji výhru ještě nepřihlásil. „V případě vysokých výher v minulosti si výherci dávali na čas, 14 dní bylo naprosto běžné, že se neozvali. Pak nám řekli, že si chtěli nechat projít hlavou, co udělat s penězi, komu to říct, trochu ovládnout první emoce,“ dodává Friedmann.

Výherce rekordních 2,466 miliardy korun v evropské loterii Eurojackpot vsadil svůj tiket den před losováním v Pardubickém kraji. Použil náhodný tip a za plnou sázenku zaplatil 400 korun.

Eurojackpot | Foto: Český rozhlas

Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme