Grand Prix České republiky slibuje divákům světovou špičku ploché dráhy

Dnes večer startuje na pražském stadionu Markéta třetí závod mistrovství světa na ploché dráze - Velká cena České republiky. Na okruhu se od 19 hodin předvede 15 nejlepších plochodrážníků světa a jeden Čech Václav Milík. Jezdci už mají za sebou trénink. Pro fanoušky je připravený doprovodný program.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dani Pedrosa (Repsol Honda Team)

Dani Pedrosa (Repsol Honda Team) | Foto: Tomáš Adamec

„Loni jsem to jel s maximálním stresem, to teď vypustím. Jedu to jako normální závod a uvidíme, jestli to bude lepší,“ popsal své plány závodník Václav Milík.

Diváci se podle něj můžou těšit na světovou špičku. Na stadion se jich vejde 10 tisíc.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na plány ohledně Velké ceny České republiky se organizátorů ptala Dominika Nováková

„Vstupenky ještě máme. U těch nejlevnějších ale už jen pár míst. Doporučuju lidem, kteří chtějí trochu ušetřit, ať si je koupí zavčasu. Víc než ze dvou třetin už je to zaplněné,“ řekl ředitel grand prix Pavel Ondrašík.

K závodnímu okruhu nově vede metro A - stanice Petřiny. Přímo před Markétou staví také autobus. Podle organizátorů by neměli mít problém ani diváci, kteří přijedou autem nebo na motorce.

„Parkoviště na odbočce z ulice Ankarská v prostoru baseballového hřiště je oficiálně přiřazeno k této akci,“ potvrdil jeden z pracovníků.

Stadion se pro diváky otevře v 16:45, autogramiáda největších hvězd bude připravená o půl hodiny později.

Plochodrážní okruh Markéta | Foto: Český rozhlas

Dominika Kvapilová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme