Fotbalový trenér Petr Rada končí v Teplicích, nedohodl se na nové smlouvě

Trenér Petr Rada po sezoně odejde od fotbalistů Teplic. Vedení se s ním nedohodlo na prodloužení v červnu končící smlouvy. Šestapadesátiletý kouč tak tým naposledy povede v sobotním 30. ligovém kole proti Hradci Králové.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Impulzivní kouč Petr Rada opět rozdával po celý zápas pokyny.

Impulzivní kouč Petr Rada opět rozdával po celý zápas pokyny. | Foto: David Kalvas

Rada přišel do Teplic v únoru jako nástupce Zdeňka Ščasného, jenž odešel kvůli neshodám s vedením. Bývalý reprezentační kouč Na Stínadlech už předtím třikrát působil v letech 2000/2001, 2007/2008 a 2011/2012.

„Končí tak své čtvrté angažmá v našem klubu a za jeho dlouholeté služby mu FK Teplice upřímně děkuje,“ uvedl klub v prohlášení.

Teplice pod Radovým vedením postoupily do semifinále Poháru FAČR a v jarní části ligy zaznamenaly čtyři výhry, pět remíz, čtyři prohry a před posledním kolem jim patří sedmá příčka.

Fotbalovou Spartu povede i v příští sezoně trenér Zdeněk Ščasný

Číst článek

Severočeši také dlouho bojovali o pohárové příčky, naději jim ale minulý týden vzala vysoká prohra 1:5 s pražskou Duklou.

Podle médií by Radu mohl Na Stínadlech nahradit Dušan Uhrin mladší, který naposledy vedl Plzeň. Předtím trénoval Mladou Boleslav, Temešvár nebo Dinamo Tbilisi. Dalším údajným kandidátem je Jindřich Trpišovský z druholigového Žižkova.

ČTK, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme