Policisté v Brně pátrají po muži, který střílel po projíždějícím autě

Policisté v Brně pátrají po ozbrojeném pachateli, který dnes odpoledne vystřelil na projíždějící auto v Žebětíně a zranil řidiče. Ohrožoval také obsluhu prodejny potravin v Bystrci a chtěl po ní peníze.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policisté v Brně pátrají po muži, který střílel po projíždějícím autě

Policisté v Brně pátrají po muži, který střílel po projíždějícím autě | Foto: Policie ČR

Lidé by měli být opatrní a rozhodně by se ho neměli pokoušet zadržet. Muž je podle policistů ozbrojen krátkou střelnou zbraní, pravděpodobně revolverem.

„Pátráme po zhruba 30letém muži, který by měl být 180 cm vysoký, štíhlé postavy, na sobě měl mikinu s kapucí, na zádech batoh a bíločerný šátek,“ popsal pachatele mluvčí brněnské policie Pavel Šváb.

Do pátrací akce se zapojily desítky policistů včetně psovodů a vrtulníku.

V Žebětíně to není první případ střelby na jedoucí vozidlo. Včera uplynulo pět let od chvíle, kdy střelba na auto expolicisty Michala Tofla právě v této čtvrti odstartovala případ takzvaného Toflova gangu.

Kateřina Pichalová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme