Výbuch plynu v Buštěhradě na Kladensku zranil dva lidi

Dva lidé se zranili při explozi plynu v bytovém domě v Buštěhradu u Kladna. Budovu muselo opustit celkem 12 nájemníků. Starostka města pro všechny evakuované zajistila náhradní ubytování. Využili ho ale jen čtyři lidé, ostatní ubytovali příbuzní. Hasiči v domě mezitím uzavřeli plyn a vypnuli elektřinu. Budovu teď musí posoudit statik.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policejní páska, policie, uzavírka (ilustrační foto)

Policejní páska, policie, uzavírka (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek | Zdroj: Český rozhlas

„Došlo tam také ke krátkému zahoření, které ale hasiči zlikvidovali. A když zjistili, že už se v objektu nikdo nenachází, tak ukončili další práce a čekali na příjezd statika, který musí objekt posoudit," řekl mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík.

Výbuch se podle Holomčíka ozval před půlnocí v domě v Kladenské ulici naproti nákupnímu centru Racek. Dodal, že policie ulici na celou noc uzavře a bude řídit objížďku.

Václav Rokyta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme