Zdravotní prohlídka a podpis? Čech má dnes projít vyšetřením v Arsenalu

Gólmana Petra Čecha čeká dnes podle BBC lékařská prohlídka v Arsenalu. Český fotbalový reprezentant je už údajně domluvený na podmínkách přestupu z Chelsea a dohodu mají mít připravenou i oba kluby.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Čech, trénink české fotbalové reprezentace

Petr Čech, trénink české fotbalové reprezentace | Foto: Filip Jandourek

Za hotový považoval Čechovo londýnské stěhování už v pondělí deník Daily Mail. Agentura zastupující 33letého brankáře ale odmítla informace potvrdit.

Pokud Čech projde na severu Londýna úspěšně lékařskou prohlídkou, nemělo by jeho přestupu už nic bránit. Spekuluje se, že Arsenal za jeho příchod zaplatí částku okolo 11 milionů liber.

Čech má v Chelsea uzavřen kontrakt ještě na příští sezonu. Od svého příchodu k Blues v roce 2004 pomohl týmu čtyřikrát vyhrát anglickou ligu i pohár, v roce 2012 s ním triumfoval v Lize mistrů a rok nato v Evropské lize.

Čechových 162 zápasů s čistým kontem v barvách jednoho celku je v Premier League rekordním zápisem. Před rokem ale svoji suverénní pozici klubové jedničky plzeňský rodák ztratil. Ve většině utkání dostal v brance přednost Belgičan Thibaut Courtois.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme