Kapitánka volejbalistek Helena Havelková zvládá vůdčí roli na palubovce i v médiích

Kapitánka české volejbalové reprezentace Helena Havelková má v těchto dnech opravdu napilno. Přímo při utkáních debatuje s rozhodčími a v italštině komunikuje s trenérem Parisim. Po zápasech odpovídá na dotazy novinářů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Helena Havelková

Helena Havelková | Foto: David Kubíček

Ostatně jako správný diskutér se před týdnem ukázala v televizním pořadu Karla Šípa Všechnopárty a spoluhráčky její vystoupení v České televizi samozřejmě zaznamenaly.

Univerzálka Tereza Vanžurová ani nemusela dlouho listovat televizním programem, že bude její spoluhráčka v horkém Šípově křesle věděla a tak dámský tým usedl k televizním obrazovkám.

Přehrát

00:00 / 00:00

Kapitánka volejbalistek Helena Havelková zvládá vůdčí roli na palubovce i v médiích

„Mluvila krásně. Na to, že on vždycky někoho přivede do úzkých a tam ho dusí, tak to zvládla perfektně,“ pochválila svoji kapitánku Tereza Vanžurová.

Popravdě řečeno na první pohled se zdálo, že kapitánka české volejbalové reprezentace má nad moderátorem pořadu nejen výškovou, ale také výraznou odbornou převahu.

„Myslím si, že pan Šíp je sportovní znalec. Říkal, že tam ještě žádného volejbalistu ani volejbalistku neměl, kromě bechvolejbalistek. Nebyla jsem ani nervózní a užila si to.“

Kapitánka patřila v prvním utkání proti Nizozemsku k nejlepším na kurtu. Dnes večer proti Chorvatkám se musí poprat s nástrahami haly, kterou fanoušci najdou prakticky jen pár minut od pobřeží.

„Je tady hrozné vedro a není tady klimatizace. Navíc sluníčko svítí na kurt, takže nic moc,“ říká aktuálně televizní a také hvězda vysílání Radiožurnálu Helena Havelková. Utkání Světové ligy Česká republika Chorvatsko začne ve 20:00 hod.

Kamil Jáša, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme