Ve Wimbledonu je nejlepší tenisové publikum, pochvaluje si Tomáš Berdych

Tenisové fanoušky ve Wimbledonu čeká takzvané šílené pondělí. Den, ve kterém uvidí všechny osmifinálové zápasy mužské i ženské dvouhry. Do programu zasáhnou i dva Češi, Lucie Šafářová a Tomáš Berdych, který ještě před utkáním odpovídal na jednu nevšední otázku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych postoupil do osmifinále Wimbledonu a pochvaloval si ukázněnost fanoušků

Tomáš Berdych postoupil do osmifinále Wimbledonu a pochvaloval si ukázněnost fanoušků | Zdroj: Reuters

Tomáš Berdych si vylosoval otázku z velkého žlutého tenisáku v živém vysílání rádia BBC, a když pak vyměnil britské studio za české, Radiožurnálu prozradil, na co musel posluchačům odpovídat.

„Jestli bych chtěl mít všude vlasy, nebo být úplně holý. Tak jsem odpověděl, že raději vlasy, protože si pak člověk může vybrat, kde je nechá a kde ne,“ usmíval se Tomáš Berdych.

Přehrát

00:00 / 00:00

Je tady nejlepší tenisové publikum svojí ukázněností, pochvaluje si na Wimbledonu český tenista Tomáš Berdych

I takové otázky číhají na Tomáše Berdycha v jinak hodně konzervativním prostředí, v dobrém slova smyslu. Právě tady ve Wimbledonu uhrál český tenista před pěti lety svůj zatím nejlepší grandslamový výsledek.

Finálová účast mu tehdy prvně vynesla pobyt v elitní společnosti top 10, ve které se od té doby nepřetržitě drží. A nejen kvůli těmto vzpomínkám se tady český reprezentant pokaždé tak dobře cítí.

„Je tady nejlepší tenisové publikum svojí ukázněností. Když se nehraje, tak se tam lidi pohybují, ale pak se nestane, že by člověk musel čekat. Když se hraje, tak je ticho a tak by to mělo být,“ chválil fanoušky na Wimbledonu Tomáš Berdych.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme