Z dvouhry Šafářová vypadla, v deblu stále hraje o kalendářní Grand Slam

Lucie Šafářová hrála zatím na každém velké akci roku o některý z titulů a teď ve Wimbledonu v tom může stále ještě pokračovat. Se svou americkou spoluhráčkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou nastoupí ke čtvrtfinále ženského deblu, který v Melbourne i v Paříži společně vyhrály.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová po vypadnutí ze singlového pavouka Wimbledonu útočí ještě na úspěch ve čtyřhře

Lucie Šafářová po vypadnutí ze singlového pavouka Wimbledonu útočí ještě na úspěch ve čtyřhře | Zdroj: Reuters

„To, co se nám letos zatím podařilo, je úžasné. Jedeme na vlně a doufám, že ta vlna neskončí,“ usmívá se Lucie Šafářová nad skvěle vycházející spoluprací s Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Jen Serena Williamsová drží v tomto roce na grandslamových turnajích delší sérii bez porážky, ale také patnáctizápasová vítězná řada česko-amerického páru budí velký ohlas.

Přehrát

00:00 / 00:00

Pro Lucii Šafářovou Wimbledon ještě neskončil, před čtvrtrfinále čtyřhry s ní mluvil reportér ČRo Jaroslav Plašil

Dokonce prý obě slýchají, jestli už je zajímá kalendářní Grand Slam, když už dva tituly v sezoně mají a o ten třetí aktuálně bojují. „Kamkoli jdeme, lidi se ptají. Ale okolo nás je spousta výborných týmů a ta cesta je hrozně daleko. Uvidíme, jak to půjde,“ tuší nejlepší česká tenistka aktuální sezony.

Dnes nastoupí společně s Bethanií Mattekovou-Sandsovou ke čtvrtfinále ženské čtyřhry. Česká tenistka bere soutěž deblistek také jako zábavu ve srovnání s psychicky i fyzicky náročnějšími singlovými zápasy a díky ní celkem přirozeně zažene smutek z porážek ve dvouhře.

„Máme za soupeřky Kopsovou-Jonesovou a Spearsovou, takže to s nimi na trávě určitě nebude jednoduché, ale užíváme si to, je to taková pohoda,“ nestresuje se Lucie Šafářová.

 

Bilance dnešního dne 1:1. Bohužel jsem prohrála singla těsně 6:7 6:7, ale aspoň jsme vyhrály s Beth debla a jsme ve č...

Posted by Lucie Safarova on 6. červenec 2015

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme