Policie identifikovala muže, který na pražské Florenci zřejmě ubodal Lotyše

Pražští kriminalisté už znají identitu muže, který ve čtvrtek na Florenci zřejmě ubodal cizince z Lotyšska. Policisté z vraždy podezírají devětadvacetiletého muže z Běloruska, Je asi 185 cm vysoký a má sportovní postavu. Policie už po něm vyhlásila pátrání.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oba cizinci se ve čtvrtek krátce po třinácté hodině pohádali poblíž ulice Za Poříčskou branou na pražské Florenci. Bělorus na 34letého muže z Lotyšska pak zaútočil nožem a smrtelně ho zranil. Ještě před příjezdem policistů z místa utekl.

„Hledaný je s největší pravděpodobností občan ze zemí bývalého Sovětského svazu, který je přibližně 185 cm vysoké, sportovní postavy. Po incidentu měl pravděpodobně zakrvácený obličej a krví potřísněné tričko,“ uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Podle zjištění kriminalistů se na místě pohybovala skupinka lidí a někteří z nich nahrávali incident na telefony nebo tablety. Případné svědky policisté proto žádají, aby se ozvali na linku 158 nebo zašli na kteroukoli služebnu policie.

Kriminalisté ale varují, aby se hledaného nepokoušel nikdo zadržet. Muž je podle nich nebezpečný.

Václav Rokyta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme