Zlín podruhé vyhrál, Teplice přehrály Slovácko a Příbram zvítězila v Olomouci

Nováček Synot ligy ze Zlína se usadil na čele soutěže, když vyhrál i druhé utkání. Tentokrát si zlínští fotbalisté poradili s Jihlavou a opět jim k tomu stačil jediný gól. Z vítězství se radují i v Teplicích a v Příbrami, která obrátila skóre v Olomouci.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Příbram zvládla koncovku zápasu v Olomouci a veze si z Hané tři body

Příbram zvládla koncovku zápasu v Olomouci a veze si z Hané tři body | Zdroj: ČTK

Sigma se poprvé po návratu do nejvyšší soutěže představila doma a sahala po třech bodech. Do vedení se dostala po hodině hry, kdy se trefil Navrátil.

Hosté ale mají v sestavě útočníka Bednáře, který dvacet minut před koncem vyrovnal a Hnaníčka. Ten se v poslední minutě prosadil po rohovém kopu Pilíka. Kalich hořkosti dopili olomoučtí v nastaveném čase, kdy se podruhé v zápase trefil Bednář. Tentokrát proměnil pokutový kop.

Teplice se na domácím hřišti stejně jako v minulém kole dostaly do dvougólového vedení, ale tentokrát už dotáhly zápas k tříbodovému zisku. V prvním poločase vstřelil úvodní gól utkání Fillo, když skóroval z penalty po faulu na Vachouška.

Osm minut před koncem překonal nadvakrát brankáře Slovácka Heču Vondrášek. Slovácko tak nenavázalo na čtyřgólové vítězství z úvodního kola a v Teplicích se ani jednou neprosadilo.

Fotbalisté Zlína se druhou výhrou vyhoupli do čela Synot ligy. Tentokrát porazili 1:0 Jihlavu | Foto: ČTK

Vítězně se vrátil do nejvyšší soutěže Zlín a po necelých dvou kolech se usadil na čele soutěže. A k zisku šesti bodů stačilo zlínským fotbalistům vstřelit dva góly!

Nejdříve jim stačil jeden gól k vítězství na Bohemians, tentokrát porazili brankou Železníka z 10. minuty na domácím hřišti Jihlavu. Ta se střelecky neprosadila ani ve druhém zápase, když v 1. kole remizovala se Spartou 0:0.

Sledovali jsme ONLINE: Sparta otočila nepříznivý vývoj a porazila Baník 3:1

Číst článek

2. kolo první fotbalové ligy:

Fastav Zlín - Vysočina Jihlava 1:0 (1:0)
Branka: 10. Železník. Rozhodčí: Jech - Nádvorník, Kotalík. ŽK: Janíček - Jánoš. Diváci: 4627.

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 1:3 (0:0)
Branky: 58. Navrátil - 68. a 90.+4 z pen. Bednář, 90.+2 Hnaníček. Rozhodčí: Hrubeš - Blažej, Caletka. ŽK: Vepřek - Krameš, Zápotočný. Diváci: 4826.

FK Teplice - 1. FC Slovácko 2:0 (1:0)
Branky: 32. Fillo z pen., 82. Vondrášek. Rozhodčí: Orel - Pilný, Arnošt. ŽK: Ljevakovič - Šumolikoski, Reinberk. Diváci: 4171.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme