Další zaváhání Plzně, Západočeši pouze remizovali se Slováckem

Fotbalisté Viktorie Plzeň nezvládli utkání 3. kola Synot ligy a doma pouze remizovali se Slováckem 2:2, když hosté hráli od 53. minuty bez vyloučeného Hofmanna. Alespoň bod zachránil obhájcům titulu střídající Ďuriš.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Ďuriš z Viktorie Plzeň vstřelil vyrovnávací gól v utkání se Slováckem

Michal Ďuriš z Viktorie Plzeň vstřelil vyrovnávací gól v utkání se Slováckem | Zdroj: ČTK

Na úvodní šanci Kopice odpověděl hlavičkou těsně vedle Kozáčikovy branky Došek. Otevřít skóre pak mohl Limberský, ale v rozhodující chvíli uklouzl.

První branku utkání tak vstřelil ve 21. minutě Hořava, který se opřel do odraženého míče a střelou z dvaceti metrů zamířil přesně k pravé tyči.

Při další šanci domácích se zaskvěl brankář Heča, který vytáhl pěknou hlavičku Vaňka. Těsně vedle pak zamířil také hlavou Baránek. V poslední minutě prvního poločasu vystřelil Vaněk a jeho tvrdou ránu zastavila spojnice tyče a břevna.

V nastaveném čase prvního poločasu zničehonic přišlo vyrovnání. Centrovaný míč z přímého kopu zaskočil brankáře Kozáčika, ten míč neudržel a Došek pohodlně skóroval.

Sledovali jsme ONLINE: Sparta porazila Zlín 3:0, dva góly dal Dočkal a jeden Lafata

Číst článek

Po přestávce byl po faulu na Koláře vyloučený Hofmann a Plzeň si vytvořila několik šancí. Gól však padl na druhé straně. Při ojedinělém protiútoku napřáhl z dvaceti metrů střídající Daníček a krásně se trefil přímo k tyči.

Vyrovnání zařídil na druhé straně také střídající hráč. Ďuriš byl na hřišti pouze dvě minuty a po rohovém kopu zblízka prostřelil brankáře Slovácka. Další šance už gól nepřinesly a Plzeň remizovala se Slováckem 2:2.

3. kolo první fotbalové ligy:

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 2:2 (1:1)
Branky: 21. Hořava, 75. Ďuriš - 45.+2 Došek, 73. Daníček. Rozhodčí: Jílek - Nádvorník, Kříž. ŽK: Valenta, Heča (oba Slovácko). ČK: 53. Hofmann (Slovácko). Diváci: 10.126.
Plzeň: Kozáčik - Rajtoral, Baránek, Procházka, Limberský - Vaněk, Hořava (73. Ďuriš) - Kopic, D. Kolář, Kovařík (55. Vůch) - Holenda. Trenér: M. Koubek.
Slovácko: Heča - Chvátal, Hofmann, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Hlúpik (57. Rada), Valenta (90.+1 Prajza), Havlík, Diviš (70. Daníček) - Došek. Trenér: Habanec.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme