Jablonec nenavázal v Synot lize na výhru v Kodani a prohrál v Jihlavě 0:1

Fotbalisté Jablonce ztratili ve 3. kole Synot ligy všechny tři body, když prohráli v Jihlavě 0:1. Jediná gól utkání vstřelil v prvním poločase Jungr. V největší šanci Jablonce selhal v úvodu druhého poločasu Doležal.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Jihlavy se radují z jediného gólu v utkání s Jabloncem

Fotbalisté Jihlavy se radují z jediného gólu v utkání s Jabloncem | Zdroj: ČTK

Jihlava, která měla na kontě pouze jeden bod za remízu se Spartou, se brzy ujala vedení. Brankáře Hrubého překonal Jungr, který po pěkné přihrávce Vaculíka udělal jabloneckému brankáři kličku a poslal míč do odkryté branky.

Blízko vyrovnání byl v prvním poločase Tecl, který z prostoru penalty prověřil Hanuše, ale jihlavský gólman byl připravený.

V úvodu druhého poločasu už byl překonaný i Hanuš, Doležal se po přihrávce Mingazova před ním zjevil zcela sám a nastřelil břevno domácí branky.

Deset minut před koncem byl blízko vyrovnávacího gólu Trávník. Po přihrávce Tecla mu však Hanuš včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a nakonec jeho šanci zmařil.

Jablonec tak neodstartoval do Synot ligy dobře. Po třech kolech má pouze čtyři body a to je na mužstvo, které má ambice na titul, hodně málo.

Sledovali jsme ONLINE: Liberec remizoval s Duklou 1:1, na branku Šurala odpověděl Berger

Číst článek

3. kolo první fotbalové ligy:

Vysočina Jihlava - FK Jablonec 1:0 (1:0)
Branka: 19. Jungr. Rozhodčí: Příhoda - Kotík, Pospíšil. ŽK: Kukol - Hübschman. Diváci: 3689.
Jihlava: Hanuš - Kukol, Kryštůfek, J. Krejčí, Mišůn - T. Marek, Šulek - Batioja, Jungr (82. Nerad), Vaculík (61. Fulnek) - Mešanovič (73. Dvořák). Trenér: Klusáček.
Jablonec: Hrubý - Karavajev, Pernica, Beneš, Novák - Hübschman, Greguš - Masopust (46. Mingazov), Pospíšil (68. Trávník), Tecl - Martin Doležal I. (59. Wágner). Trenér: Šilhavý.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme