Obránce Roman Hubník odchází z Viktorie Plzně na hostování do Sigmy Olomouc

Obránce Roman Hubník odchází z osobních důvodů z Viktorie Plzeň na hostování do Sigmy Olomouc, kde s fotbalem začínal a kde také žije jeho rodina. Kluby se zatím dohodly na půlročním hostování.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sraz fotbalové reprezentace. Roman Hubník.

Sraz fotbalové reprezentace. Roman Hubník. | Foto: Filip Jandourek

„Naskytla se možnost hostování Romana Hubníka, tak jsme toho využili,“ řekl na klubovém webu Ladislav Minář, sportovní manažer a člen představenstva SK Sigma Olomouc.

Do dnešního pohárového duelu Hanáků s Rosicemi ještě Hubník nezasáhne, protože doléčuje drobné zranění z utkání Evropské ligy v Srbsku, ale do tréninku by se měl zapojit koncem týdne.

„Plzeň v tuto chvíli opouštím s těžkým srdcem, Viktorii a její úžasné fanoušky čekají velké zápasy v Evropě i v českých soutěžích. V tuto chvíli však potřebuji být co nejblíže své rodině v Olomouci a jsem šťastný, že vedení Viktorie vyšlo mému velkému přání vstříc,“ vysvětlil na internetových stránkách olomouckého klubu Roman Hubník.

„Nyní se soustředím na zápasy v dresu mateřské Sigmy Olomouc, Viktorii děkuji za pochopení a porozumění, s vedením i spoluhráči budu v úzkém kontaktu a samozřejmě budu klubu držet palce.“

„Nejsme nadšeni, že do konce podzimu přicházíme o jednu z opor a osobností kabiny. Nicméně s Romanem máme od začátku jeho působení ve Štruncových sadech nastaven férový a osobní vztah, přání hráče jsme tak respektovali. Sigma měla logicky o služby takto zkušeného hráče eminentní zájem, a dohoda obou klubů tak byla otázkou okamžiku,“ uvedl generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme