Slovní přestřelky a osobní útoky, další debatu republikánů provázela vzrušená atmosféra

Američtí republikánští prezidentští kandidáti se střetli v další televizní debatě. Provázely ji ostré výroky a tvrdé výpady, zejména na adresu podnikatele Donalda Trumpa. Ten momentálně vede v průzkumech nad svými konkurenty z řad republikánské strany s velkým náskokem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Američtí republikánští prezidentští kandidáti se střetli v další televizní debatě

Američtí republikánští prezidentští kandidáti se střetli v další televizní debatě | Zdroj: Reuters

Hašteření a osobní útoky provázely v pořadí druhou televizní debatu uchazečů o republikánskou prezidentskou nominaci do voleb v příštím roce.

Pod palbou konkurentů se ocitnul miliardář Donald Trump, který se odmítnul omluvit za poznámky na adresu manželky dalšího kandidáta Jeba Bushe.

Bouřlivý aplaus publika sklidila jediná ženská kandidátka Carly Fiorinová poté, co se ohradila proti posměšným Trumpovým výrokům ohledně svého vzhledu.

O kandidaturu republikánské strany se uchází celkem 15 politiků. 11 z nich v debatě prezentovalo své názory na ekonomiku, imigraci, sociální otázky i zahraniční politiku.

Lenka Kabrhelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme